2019.06.13.

A régi-új elnökség szerint Bolvári Ferdinánd és az általa képviselt politikai pártok az előző öt évben már lehetőséget kaptak arra, hogy fellendítsék a város gazdaságát, de nem tudtak élni azzal a konszolidált helyzettel, amit örököltek az előző vezetéstől, ehelyett irányításuk alatt a város felélte az eladott ingatlanok értékét is.


Simon Zoltán, a Fidesz helyi csoportjának elnöke arról tájékoztatta portálunkat: „a 2019. június 7-én megtartott ülésen javaslatot tettek a polgármesterjelölt személyére. A szervezet döntése alapján 

A FIDESZ KALOCSAI CSOPORTJA DR. FILVIG GÉZÁT JAVASOLJA POLGÁRMESTER-JELÖLTNEK AZ ŐSZI ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOKON.

Ez egyben tisztújító ülés is volt, amelyen 

TOVÁBBI KÉT ÉVRE ISMÉT SIMON ZOLTÁNT VÁLASZTOTTÁK MEG ELNÖKNEK. 
Az eseményen az eddig végzett munkája alapján a három korábbi alelnök, Illés Attila, Marsovszky László és Tihanyi Tiborné is újabb két évre kapott bizalmat.”
Azt a tényt, hogy a Jobbik, az LMP és a Momentum után a DK is Bolvári Ferdinándot támogatja polgármester-jelöltnek, Simon Zoltán úgy kommentálta:
Végre tiszta a kép, láthatjuk, hogy összeállt egy bevándorláspárti ellenzék, és egy álfüggetlen jelölt mögé bújva igyekeznek pozíciókat szerezni a városban.”

„Ezeket a pártokat és szerveződést nem a közös ideológia és értékek, hanem a hatalom megszerzése tartja össze. Láthattuk az országgyűlési és az európai parlamenti választások alkalmával, hogy ezek a pártok kivétel nélkül mindannyian a kerítés lebontása mellett, a migránsok unión belüli szétosztásával kampányoltak. 

Az különösen nagy veszélyt jelent, hogy ezeknek a pártoknak a vezéralakja ismét Gyurcsány Ferenc, aki egyszer már tönkretette, eladósította az országot. Az önkormányzati választásokon is mindent Gyurcsány fog irányítani, áttételesen Kalocsán is. Ezért aki az álfüggetlen hatalom megszerzésére összeállt baloldali szerveződésre szavaz, az Gyurcsány Ferencre szavaz. Emlékezzünk Gyurcsány tetteire!

Ezzel szemben a Fidesz-KDNP szövetség az elmúlt közel tíz évben soha nem látott, az uniós átlagnál magasabb gazdasági fellendülést ért el, nagyrészt helyrehozta Gyurcsány és barátai által elkövetett hibákat és visszafizette az általuk felvett hiteleket.

Ha jól megnézzük, Kalocsán sincs ez másképp. 
Bolvári Ferdinánd és az általa képviselt politikai pártok az elmúlt öt évben már lehetőséget kaptak arra, hogy fellendítsék a város gazdaságát, de nem tudtak élni azzal a konszolidált helyzettel, amit örököltek az előző városvezetéstől. Ehelyett irányításuk alatt a város felélte az eladott ingatlanok értékét is. 

Kalocsán ötödik éve rossz irányba haladnak a dolgok, a környékbeli hasonló nagyságú települések gyors ütemben hagynak le bennünket. Ehhez a rossz irányhoz adta mindenkor szavazatát Bolvári Ferdinánd, hiszen nélküle nem lett volna többsége a várost lejtőre állító vezetésnek.

A Fidesz és a KDNP szoros szövetségben együttműködést ajánl a városban élőknek, a gazdasági társaságoknak és civil közösségeknek, hogy a kormány támogatásával Kalocsa is részesüljön azokból a fejlesztési lehetőségekből, amelyek az elmúlt tíz év alatt az ország más településein, rátermettebb városvezetéssel megvalósultak ”- mondta Simon Zoltán, a Fidesz Kalocsai Csoportjának elnöke.

forrás: kalohirek.hu