Filvig Géza és a Kalocsa Jövője Egyesület most ingyen elvisz a Kamion Európa-bajnokságra!

2019.06.14.

FIA Kamion Európa-bajnokság és Fesztivál

Hungaroring június 23. vasárnap

Bivalyerős motorok, izgalom vár Rád! Fanatikus rajongó vagy? Felejthetetlen programokkal várunk a Kamion Európa-bajnokság és Fesztiválon. Kattints a szeretnék részt venni gombra, töltsd ki az adataidat és június 20-án csütörtökön 17 órakor, ha szerencsés vagy tiéd lehet a 9 darab páros belépő egyike.  Vasárnap reggel egy kis busszal fel is viszünk a versenyre, ez is az ajándék része. Jelentkezz és szurkoljunk együtt a Hungaroringen! 

A versenyről és a programokról az alábbiakban olvashatsz!

Jegyek beváltása és belépés

Az e-ticketet a MOL kúttal szemben, a Hungaroring főbejárata mellett található pénztáraknál, valamint a 7-8-as kapunál lévő pénztáraknál válthatók át karszalagra szombaton és vasárnap 8-18 óra között.

A karszalag belépésre jogosít a pálya nézőtéri oldalára, illetve ingyenes belépést biztosít a paddockba. Az élményparkban a gyerekprogramok ingyenesen igénybevehetők.

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Gyermekeknek a belépés 14 éves kor alatt ingyenes. Karszalag kiváltás a helyszínen.

 

Parkolás

A parkolás a Hungaroring területén kívül érkezési sorrendben történik, melyet rendőri irányítás segít.

 

Fizetős szolgáltatások igénybevétele a Hungaroringen

A rendezvény ideje alatt a Hungaroring egész területén csak egyérintéses bankkártyával, illetve Festipay kártyával lehet fizetni, készpénzt nem fogadnak el. A Festipay kártya a Kamion EB és Fesztivál hivatalos készpénzmentes fizetési eszköze. A rendezvényen számos feltöltőpont megtalálható.

 

Gridwalk

A rajtrácslátogatásra csak és kizárólag az adott futamra érvényes Gridwalk karszalaggal léphetnek be. A rajtrácsra továbbá 16 éves kor alatt tilos a belépés, 18 éven aluliaknak pedig kizárólag szülői felügyelettel engedélyezett.

A gridwalk kezdési időpontjai az alábbiak:

·       SZOMBAT – GRIDWALK 1: 13:40; GRIDWALK 2: 16:10

·       VASÁRNAP – GRIDWALK 3: 13:40; GRIDWALK 4: 16:10

 

A területre vonatkozó szabályok

A Helyszínre és a parkolók területére állatot bevinni tilos. Továbbá tilos a felsorolásban szereplő tárgyak Helyszínre történő behozatala: jogszabályban meghatározott, közbiztonságra különösen veszélyes tárgyak, eszközök; szúró, vágóeszközök; önkényuralmi jelképek; üveg; drón; segway; kerékpár; roller; gördeszka; elektromos vagy robbanómotoros motorkerékpár; pirotechnika; lézer eszközök; hűtőtáska; 20 litert meghaladó hátizsák; nem összecsukható, nagy méretű esernyő; napernyő; és bármilyen más tárgy behozatala, amely fegyverként használható és/vagy a közbiztonságot veszélyezteti. A fenti felsorolásban szereplő tárgyak bármelyikével érkező látogató belépését a Promoter megtagadja.

Az étel- és italbevitel korlátozása a versenypályán: maximum 1,5 liter folyadék /fő (víz és egyéb alkoholmentes italok) és nem kereskedelmi mennyiségű élelmiszer.

 

FIA Kamion Európa-bajnokság

2019. június 22-23.

PROGRAM